Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se

Projekt tvrtke GRAFOCENTAR d.o.o. „ Jačanje tržišne pozicije poduzeća GRAFOCENTAR d.o.o. primjenom mrežnih marketinških rješenja“ referentne oznake KK.03.2.1.17.0462 financiran je unutar poziva za dostavu projektnih prijava „WWW vaučeri za MSP-ove“ Operativnog programa Konkurentnosti i kohezija 2014.-2020. Provedbom projekta u trajanju od 12 mjeseci potaknuta su ulaganja u ukupnom iznosu 122.500,00 kn te je povećana konkurentnost i kapaciteti poslovanja poduzeća. Tvrtka Grafocentar d.o.o. je križevačko poduzeće specijalizirano za opskrbu poduzeća i ureda kompletnim uredskim materijalom, uredskom i informatičkom opremom te kompletnim uslugama grafičkog dizajna i tiskarskih usluga Ciljevi ovog projekta su: - Kontinuirano ulaganje u tehnologiju kako bi se pružila najviša kvaliteta proizvoda i usluga - Izradom web trgovine za usluge grafičkog dizajna i ostalih tiskarskih usluga ekonomično raspodijeliti sredstva i smanjiti vrijeme izrade - Jačanje tržišne pozicije i konkurentnosti tvrtke - Specijaliziranom web trgovinom optimizirat će se protok informacija među zainteresiranim stranama - Podrška razvoju informacijskog društva u Republici Hrvatskoj - Održati prepoznatljiv image kvalitetne usluge grafičkog dizajna i tiska na području cijele regije Rezultat projekta je izrađena nova web stranice tvrtke specijalizirana za zaprimanje narudžbi vezanih za područje izrade proizvoda iz područja grafičkog dizajna i ostalih tiskarskih usluga. Provedbom ovog projekta prošireni su proizvodnih kapaciteta tvrtke te je omogućen daljnji rast i razvoja poduzeća. Također tvrtka se projektom izdvojila iz konkurencije u području usluga tiska inovativnim pristupom. Ukupna vrijednost projekta je 122.500,00 HRK a iznos prihvatljivih troškova 98.000,00 od čega Europska Unija sufinancira 78.400,00 HRK. Trajanje projekta je godinu dana (od 14.2.2019. do 14.2.2020.) Kontakt osoba za više informacija je Saša Vuković (sasa.vukovic@kc.t-com.hr).Projekt tvrtke GRAFOCENTAR d.o.o. „Jačanje konkurentnosti proširenjem kapaciteta poduzeća Grafocentar d.o.o.“ referentne oznake KK.03.2.1.06.1528 financiran je unutar poziva na dostavu projektnih prijava „ E-impuls“ Operativnog programa Konkurentnosti i kohezija 2014.-2020. Provedbom projekta potaknuti će se ulaganja u ukupnom iznosu 401.738,19 kn te unaprijediti učinkovitost poslovanja.

Nabavom nove opreme osigurati će se optimizacija poslovnih procesa i povećanje učinkovitosti zaposlenika te povećati kvaliteta i kvantiteta usluga koje se pružaju. Sukladno navedenom osigurati će se povećanje prihoda od prodaje 15% i omogućiti izlazak na nova tržišta. Poboljšanim i profesionalnim pristupom osigurati će se zadržavanje postojećih kupaca i pridobivanje novih te će se podići razina kvalitete pružanja usluge i zadržati realne cijene što tvrtku i čini konkurentnom na tržištu.

Cilj ovog projekta je jačanje konkurentnosti i proširenje kapaciteta poduzeća Grafocentar d.o.o. kroz nabavu novih strojeva, opreme i izradom web stranice. Izradom web stranice poduzeće će postati bolje vidljivo online čime će se omogućiti novim klijentima da ugovore usluge te time povećati konkurentnost poduzeća.

Nabavom nove opreme i strojeva povećati će se kapaciteti usluga u ponudi poduzeća i povećati će se učinkovitost izvođenja radova čime se povećava konkurentnost poduzeća te se očekuje porast prihoda od 15% uz otvaranje 2 nova radna mjesta.

Ukupna vrijednost projekta je 401.738,19 HRK od čega EU sufinancira 210.000,00 HRK. Trajanje projekta je godinu dana (od 13.11.2017. do 01.09.2018.)

Kontakt osoba za više informacija je Saša Vuković (sasa.vukovic@kc.t-com.hr).

VSC Pro+ Web Trgovina   Otvorite Internet Trgovinu