Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se

• Poštovani posjetitelji dobrodošli u web shop-veleprodaja tvrtke GRAFOCENTAR d.o.o.

Drago nam je da Vas možemo na ovaj način pozdraviti i prezentirati našu veliku ponudu. • Na ovim stranicama pokušali smo robu iz našeg prodajnog asortimana učiniti Vama što dostupnijom, olakšati te skratiti Vam vrijeme koje ste trebali utrošiti na naručivanje uredskog materijala. • Trudimo se prilagoditi Vama našim poslovnim partnerima, te u ponudi imati artikle koje koristite stalno ili povremeno. Koristeći uslugu našeg shopa imate mogućnost naručivanja i uvida u cijene 24h dnevno.

CIJENE: Cijene su na Web stranici iskazane sa PDV-om.

DOSTAVA: Naručenu robu besplatno ćemo dostaviti na području cijele Hrvatske. Kako bi to bilo moguće molimo da narudžba bude veća od 70 €. Manje narudžbe od 70 € dostavljamo o trošku kupca u iznosu 5,24 € s PDV-om.

PLAĆANJE: 1. Pravne osobe plaćaju robu prema ugovoru koji je sklopljen sa Grafocentrom d.o.o. 2. Pravne osobe plaćaju robu po ponudi prije dostave na žiro račun. Roba se dostavlja nakon evidentirane uplate.

KAKO NARUČITI? 1. Registrirajte se u web trgovini 2. Ubacite proizvode u košaricu 3. Završite narudžbu 4. Na Vaš email dobit ćete informativnu ponudu za plaćanje s uključenom cijenom dostave ili bez nje, ovisno o iznosu. 5. Ukoliko Vam ponuda odgovara možete je platiti internet bankarstvom u banci ili pošti. 6. Nakon što vašu uplatu evidentiramo robu dostavljamo na Vašu adresu u što kraćem roku.


VSC Pro+ Internet Trgovina   Online prodaja